BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING SAVOD O‘RGATISHGA KASBIY-METODIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Ochilova Gavhar Hamid qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  savod  o’rgatishda  o‘qituvchilarning  kasbiy-metodik  kompetentligining  ahamiyati  yoritib  berilgan.  Bo‘lajak  boshlang’ich  sinf o‘qituvchilarining  kasbiy-metodik  kompetentligini  rivojlantirish  yo‘llari  sanab o‘tilgan.