O’ZBEKISTONDA TURIZM MARKETING RIVOJLANISH STRATEGIYALARI - Dalaboyeva Shodiya (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Oʻzbekiston  turizm  sohasida  marketing strategiyalarining rivojlanishi, uning dolzarb muammolari va istiqbollari tahlil qilinadi. Turizm  marketingining  samaradorligini  oshirish  uchun  zamonaviy  usullar,  raqamli texnologiyalar, brending va xorijiy turistlarni jalb qilish strategiyalari koʻrib chiqiladi. Turizmni rivojlantirishda davlat va xususiy sektor hamkorligi, turistik infratuzilma, xalqaro hamkorlik masalalari ham muhokama qilinadi.