PEDAGOGIK FAOLIYATDA AXLOQIY QADRIYATLAR VA ETIKA MUAMMOLARI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Pedagogik  faoliyatda  axloqiy  qadriyatlar  va  etika  muammolari zamonaviy  ta’lim  tizimida  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada  pedagogik jarayonlarda axloqiy qadriyatlar va etikaning roli, ularning ta’lim-tarbiya jarayoniga ta’siri,  shuningdek,  o‘qituvchilar  va  o‘quvchilar  o‘rtasidagi  munosabatlarga  oid muammolar tahlil qilinadi. O‘qituvchining professional etikasi, tarbiya jarayonidagi axloqiy yo‘naltiruvchanlik va zamonaviy ta’limdagi yangi yondashuvlar ham ko‘rib chiqiladi.