KREDIT-MODUL TIZIMINING PEDAGOGIK JIHATLARI VA TA’SIRI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Kredit-modul  tizimi  zamonaviy  ta’lim  jarayonida  muhim  o‘rin tutadi.  U  talabalarga  mustaqil  ta’lim  olish,  bilim  va  ko‘nikmalarni  moslashuvchan shaklda  egallash  imkoniyatini  beradi.  Ushbu  maqolada  kredit-modul  tizimining pedagogik  asoslari,  ta’lim  sifatiga  ta’siri,  shuningdek,  uning  afzalliklari  va kamchiliklari tahlil qilinadi. Tizimning samaradorligini oshirish uchun takliflar ham keltirilgan.