QO‘LYOZMA ASARLARGA XOS YOZUV USULLARI - Xamidova Gulinur Alisher qizi; A.U.Muydinova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya:Ushbu  maqolada  yozuv  va  uning  kelib  chiqishi  haqida  batafsil ma’lumot berilgan. Yozuvning har xil turlari yozuvning rivojlanish bosqichlarida tahlil qilinadi.Bu  yozuvning  bugungi  hayotimizda  va  tilshunoslikka  qadar  muhim ahamiyatga ega ekanligini isbotlaydi. Shuningdek, yozuv turlari misollar yordamida tushuntiriladi va ulardan foydalanish holatlari ko‘rib chiqiladi.