DAVLAT TASHKILOTLARIDA BUXGALTERIYA HISOBI VA AUDIT O‘RTASIDAGI O‘ZARO ALOQA. - Karimova Xurshidabonu Rustam qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  davlat  tashkilotlarida  buxgalteriya  hisobi  va audit  faoliyatining  o‘zaro  bog‘liqligi,  ularning  muhim  jihatlari  va  samaradorligini oshirish  yo‘llari  tahlil  qilinadi.  Buxgalteriya  hisobi  va  auditning  asosiy  vazifalari, ularning davlat moliyaviy boshqaruvidagi ahamiyati hamda zamonaviy audit metodlari bilan buxgalteriya hisobini yaxshilash usullari ko‘rib chiqiladi.