O‘ZIGA BO‘LGAN ISHONCHNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK USULLAR - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  O‘ziga  bo‘lgan  ishonch  –  biror  shaxsning  o‘z  qobiliyatlariga, imkoniyatlariga va o‘zini qadrlashga bo‘lgan ishonch hissi. Bu his-tuyg‘u insonning hayotida muhim rol o‘ynaydi, chunki u harakatlarimizni, qarorlarimizni va umuman hayotimizda ko‘rsatgan yondoshuvimizni belgilaydi. Maqola o‘ziga bo‘lgan ishonchni rivojlantirishning psixologik usullari va amaliy maslahatlari bilan tanishtiradi. O‘ziga ishonchni oshirish yo‘llari, uning tabiati, asosiy omillari va qanday tarzda rivojlanishi mumkinligi tahlil qilinadi.