YOSHLAR ORASIDA PSIXOLOGIK YORDAMNING ZARURIYATI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Zamonaviy  jamiyatda  yoshlar  orasida  psixologik  muammolar keskin  oshib  bormoqda.  Bu  holat,  yoshlarning  ijtimoiy  integratsiyasi,  shaxsiy rivojlanishi va kelajakdagi hayot strategiyalariga salbiy ta'sir ko'rsatmoqda. Maqola yoshlar orasida psixologik yordamning zaruriyatini tahlil qiladi hamda ularning ruhiy sog'lig'ini  saqlash  va  rivojlantirish  uchun  samarali  chora-tadbirlarni  taklif  etadi. O'rganilgan  ma'lumotlar  asosida  yoshlar  psixologik  yordamga  bo'lgan  ehtiyojining ilmiy asoslanganligi va amaliy ahamiyati ko'rsatiladi.