MUVAFFAQIYATGA ERISHISHDA IJOBIY TAFAKKURNING ROLI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muvaffaqiyatga erishishda ijobiy tafakkurning ahamiyati,  uning  inson  hayotiga  ta’siri  va  kundalik  hayotda  qanday  qo‘llash mumkinligi haqida so‘z boradi. Ijobiy fikrlash nafaqat shaxsiy rivojlanish, balki kasbiy yutuqlar, psixologik barqarorlik va ijodiy yechimlarni topishda muhim omil ekanligi tahlil qilinadi.