MAKTAB FIZIKA FANINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARNING TASAVVUR DOIRASINI KENGAYTIRUVCHI KROSS-FAN YONDASHUV USULI. - Karimova Roziya Komilovna; Xojiakbarova Nodiraxon Abdumutal qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:    Zamonaviy  ta’lim  jarayonida  o‘quvchilarning  chuqur  va keng tasavvurini  shakllantirish  muhim  ahamiyat  kasb  etmoqda.  Ayniqsa,  fizika  fanining o‘qitilishida  bu  ko‘rsatkich  juda  dolzarb,  chunki  fizika  hayotning  deyarli  barcha sohalariga ta’sir ko‘rsatadigan fan hisoblanadi.