MAKTAB MATEMATIKA KURSIDA KOMBINATORIKANING ASOSIY QOIDASI MAVZUSINI O’QITISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - BOZOROVA LAYLO NASILLOYEVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida matematika fanining “Kombinatorikaning asosiy qoidasi’’mavzusini o’qitishning o’ziga xos xususiyatlari bo’yicha  fikr  mulohazalar  yuritilgan.  Dars  jarayonida  foydalanish  mumkin  bo’lgan interfaol  usullardan  “Qo’shningni  top’’  o’yini  hamda  “O’yla  izla  top’’  usullaridan namunalar keltirilgan.