“O‘RGATIB-O‘RGANAMIZ” LOYIHASI ASOSIDA O‘QUVCHILARNING IJODIY FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Fayzullayeva Dilnavoz Jahongir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotasiya:    Ushbu  maqolada  “O‘rgatib-o‘rganamiz”  loyihasi  misolida zamonaviy ta’lim jarayonida talabalar va o‘quvchilar o‘rtasidagi ijodiy hamkorlikning pedagogik ahamiyati yoritiladi.