O’ZBEK XALQINIMG KELIB CHIQISH MASALASI - Abdunazarova Aziza Ilhom qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolamda o’zbek xalqining kelib chiqish masalasi hamda turli xil tarixchi olimlarning o’zbek xalqining kelib chiqishi xaqida turlicha fikirlari va qarashlari yoritilgan.