TALABALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI OSHIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH PEDAGOGIKA FANI MISOLIDA - Mavluda Abduraimova Anvarbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish va rivojlantirish metodikasini pedagogika faniga asoslangan holda takomillashtirish masalalari  yoritilgan.  Muallif  zamonaviy  ekologik  ta’lim  tamoyillari,  interfaol metodlar va innovatsion yondashuvlarning samaradorligini tahlil qilgan.