TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHDA ILG‘OR XORIJIY TAJRIBALARDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYASI - Tursunova Gulsora Adahamjon qizi; M.J.Mahammatova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  globallashuv  zamonida  barqaror rivojlanish  maqsadlariga  erishishda  zamonaviy  ta`lim  tizimining  roli,  ta`lim  orqali  ekologik barqarorlikni ta`minlash va innovatsion yondashuvlarni tashkil qilish jamiyat rivojlanishiga xizmat qilishi keng yoritilgan. Shu bilan birga ilg`or xoriiy tajribalardan foydalanish texnologiyasi keng  tahlil qilingan.