DEVIANT XULQLI O‘QUVCHILARDAGI XULQ-ATVORNI KORREKSIYALASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Astanova Sevara Uktamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolaning mazmuni shundan iboratki, deviant xulqli o‘smirlar bilan  ishlashda  ularni  tuzatish,  to‘g’rilash  davomida  o‘smir  xulqini  kelib  chiqishi sabablarini aniqlash.