MAKTABLARDA MATEMATIKA DARSLARINI QIZIQARLI O’TISHDA “GAMIFIKATSIYA” TEXNOLOGIYASI - Nazarova Xamida Ibroximovna; Djurayeva Feruza Muxtorjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  zamonaviy  ta'lim  tizimida  o’quvchilarning darslarga  bo’lgan  qiziqishini  oshirish,  ularning  faol  ishtirokini  ta'minlash  va matematikani  o’rganishni  yanada  samarali  qilish  uchun  Gamifikatsiya  usuldan foydalanish yaxshi samara berishi haqida yoritilgan.