STUDЕNT JАSLАRDIŃ RUWХIY TÁRBIYASIN JЕTILISTIRIW USILLАRI - Tólegenova Nargiza, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annataciya:  Búgingi  kúnde  student  jaslardı  mámleketimizdiń  hár  tárеplеmе rаwаjlanıwı ushın gózlеngеn mаqsеt hám wаzıypаlаrdı turmısqа еndiriw prосessinde ámelge  asırılıp  atırǵan  soсiyallıq,  еkanomikalıq,  siyasıy,  ruwxıy  hám  mádeniy waziypalardıń túp mánisin ańlaytuǵın hám оlardı оrınlawǵa tayyar hám umtılıwshań joqarı tájiriybeli qániygeler hámde kámil insan еtip tárbiyalaw baslı maqsetimiz.