SADR ZIYO – MUNAQQID. - Sattorova Nargiza Abduraupovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:    Ushbu  maqolada  Buxoro  adabiy  muhiti  vakili  Sadr  Ziyo xususidadir.  Uning  hayoti,  faoliyati  hamda  asarlar  to'g'risida  batafsil  ma'lumotlar berilgan.