INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA TAHSIL OLAYOTGAN BIOLOG VA EKOLOG TALABALAR UCHUN MALAKA AMALIYOTINI TASHKIL ETISHNING METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Norova Nafisa Farxodovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Oliy  ta'lim  muassasalarida  biologiya  va  ekologiya  sohalarida tahsil olayotgan talabalar uchun malaka amaliyoti jarayoni, ularning nazariy bilimlarini amaliy ko‘nikmalar bilan birlashtirishda muhim ahamiyatga ega. Malaka amaliyoti, talabalarni kelajakdagi professional faoliyatlariga tayyorlash, ularning ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish va amaliy tajribalarini oshirishga yordam beradi. Innovatsion yondashuvlar  asosida  malaka  amaliyotini  tashkil  etish,  ta'lim  jarayonini  yanada samarali  qilishga  xizmat  qiladi.  Ushbu  maqolada  biolog  va  ekolog  talabalar  uchun malaka  amaliyotini  tashkil  etishning  innovatsion  metodikasi  haqida  ma'lumotlar berilgan.