TALABALARNING AMALIYOT JARAYONINI TASHKIL ETUVCHI DOLZARB MASALALAR. - Xomudjonova Feruza,; Ergasheva Zulayxo, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqola mazmuni, talabalarga berilayotgan amaliyotdan olgan bilimlari va uni kelgusi  ishlariga  ta'siri  hamda  amaliyot  jarayonidan  olgan  tajriba  ko'nikmalaridan iborat.