SPORT MUSOBAQALARINI O'TKAZISH USLUBIYATLARI. - Xomudjonova Feruza; Shavkatova Mushtariy (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqola mazmuni sport musobaqalarini o'tkazish uslubiyatlari va tartibi haqida boradi. Har bir musobaqa biror maqsadga yo'naltirilgan hisoblanadi.