BASKEDBOL SPORT TURIDAN MUSOBAQALAR O'TKAZISH VA HAKAMLIK QILISH. - Xomudjonova Feruza; Pardayeva Marjona (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqola,  mazmuni  basketbol  o'yinidan  musobaqalar  tashkil  qilish  hamda o'tkazish uslubiyatlarini takomillashtirishdan iborat.