PSIXOLOGIK XIZMAT VA UNING TURLARI. PSIXOANALIZ TA’LIMOTI VA TIBBIYOTDAGI O‘RNI - Olimova Dano Shakirovna,; Masharipov Eldorbek Yarashboy o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  psixologik  xizmat  tushunchasi,  uning  asosiy maqsad va vazifalari, amaliyotdagi asosiy turlari haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy  psixologik  yondashuvlardan  biri  bo‘lgan  psixoanaliz  ta’limoti,  uning asoschilari,  asosiy  tamoyillari  va  bugungi  tibbiyotdagi  ahamiyati  tahlil  qilinadi. Maqola  psixologik  xizmat  ko‘rsatishning  amaliy  shakllari  hamda  bemorlar  bilan ishlashda psixoanalizning qo‘llanilishi misolida yoritilgan.