TA’LIM VA ILMIY FAOLIYATNI BOSHQARISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Muradov Bahrom Akromjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ta’lim  va  ilmiy  faoliyatni  boshqarishning zamonaviy usullari va strategiyalari tahlil qilinadi. Maqola, o‘quv jarayonini samarali tashkil  etish  uchun  interfaol  metodlardan  foydalanishni,  shuningdek,  ilmiy tadqiqotlarni rejalashtirish va natijalarini baholash mexanizmlarini takomillashtirish zarurligini  ko‘rsatadi.  Kalit  so‘zlar:  ta’lim  boshqaruvi,  ilmiy  faoliyat,  interfaol metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik monitoring