HARBIY XIZMATCHILARNING OILASINI IJTIMOIY – PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK MOSLASHUVIDA MUOMILA VA UNING ROLI - Rejametova Irada Ikramshikovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqalada  keltirilgan  ma’lumotlar  asosan  harbiy xizmatchilarni  oila  va  moslashuv,  muomila  jarayoniga  asosiy  e’tiborni  qaratilgan. Maqolada  keltirigan  ma’lumotlar  ochi  va  mazmunli  ko‘rinishda  aks  ettirilgan  va keltirilgan manbalar ijtimoiy – psixologik va pedagogik omillarni o‘z ichiga qamrab olgan.