YOSHLARDA IJTIMOIY FAOLLIKNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Allaberganova Gulnoza Kenjayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada  o‘quvchilar  o‘rtasida  so‘rovnomalar  orqali  bola  tarbiyasiga  ta’sir ko‘rsatuvchi  pedagogik,  ijtimoiy,  psixologik  shart-sharoitlarni  o‘rganish  va  milliy mentalitetimizga  mos  keladigan  tarbiya  uslubini  tanlash,  ish  jarayonida  unumli foydalanish haqida so‘z yuritilgan.