BO’LAJAK MUHANDISLARNING INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASHDA KREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Eshnazarov Dilshod Azamatovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  bo’lajak  muhandislarning  kreativ  kompetensiyalarini shakllantirishning  tarkibiy,  konseptual  va  metodik  modelini  takomillashtirishni, zamonaviy  axborotkommunikatsiya  texnologiyalarini  ta‘lim  jarayoniga  keng  tatbiq etish masalalari bayon rtilgan.