AFANDI OBRAZINING IJTIMOIY HAYOT IFODASIDAGI O’RNI - Usmanova Mahliyo O’ktam qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Mazkur maqolada o’zbek xalq og’zaki ijodining namunalaridan biri  latifalarda  Afandi  obrazining  ijtimoiy  hayot  bilan  bog’liq  vaziyatlardagi  o’rni haqida ma’lumotlar berilgan. Nasriddin orqali yechilgan muammoli holatlarga e’tibor qaratilgan.