ISHGA YANGI QABUL QILINGAN O'QITUVCHILARNING KASBIY KO'NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Begimqulova Ra'noxol Norquvatovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  bo‘lg‘usi  pedagog  kadrlarni  tayyorlashda kasbiy  xususiyatlarni  shakllantirish  istiqbollari    masalalari  yoritilgan.  Maqolaning asosiy mazmun va mohiyati shundan iboratki, pedagog  jamiyatning ishonchli vakili, zero, jamiyat unga o’zining eng qimmatli boyligi, umidi, ishonchi va kelajagi bo’lgan kelajak  yoshlarni    topshiradi.  Bu  oliyjanob  va  murakkab  kasb  unga  hayotini bag’ishlagan har bir kishidan doimiy ijod, izlanish, ulkan sahovatli qalb, bolalarga muhabbat, o’z kasbiga cheksiz sadoqatni talab etadi.