IJTIMOIY TARMOQLARDA BREND IMIDJINI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYASI - Rustamov Lazizbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy marketingdagi o‘rni va ular orqali brend imidjini shakllantirishning samarali strategiyalari o‘rganiladi. Tadqiqotda  brend  imidjining  mazmuni,  uning  tarkibiy  qismlari  hamda  raqamli platformalarda mijozlar bilan o‘zaro aloqaning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, kontent  marketing,  brend  ovozini  yaratish,  influencer  marketing  va  foydalanuvchi yaratuvchan kontent kabi strategik yondashuvlarning brend obro‘sini oshirishdagi roli ko‘rsatib beriladi. Tezis yakunida ijtimoiy tarmoqlarda brend imidjini shakllantirishda yo‘l  qo‘yiladigan  asosiy  xatolar  va  ularning  oldini  olish  usullari  yuzasidan  amaliy tavsiyalar beriladi.