TA’LIM VA ILMIY FAOLIYATNI BOSHQARISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Muradov Bahrom Akromjonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  zamonaviy  ta’lim  tizimida  boshqaruvning samaradorligini oshirish, ilmiy faoliyatni tashkil etish va raqamli texnologiyalardan foydalanish  orqali  ta’lim  sifatini  yaxshilash  yo‘llari  tadqiq  qilinadi.  Ta’lim muassasalarida  boshqaruv  jarayonlarini  takomillashtirish,  pedagogik  kadrlarning malakasini  oshirish,  ilmiy  tadqiqotlarni  rag‘batlantirish  va  xalqaro  standartlarga moslashtirish masalalari yoritiladi.