O’QUVCHILARDA ZARARLI ODATLARGA QARSHI SOG’LOM IMMUNITETNI TO’G’RI TASHKIL ETISH - Ibragimova Gulchehra G'aybulloyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada, jamiyatning muhim bog'ini hisoblagan endigina katta hayotga  qadam  qo'ygan  o'smirlarning  zararlari  odatlari  hamda  ushbu  odatlarning kelajakda yetkazadigan oqibatlari haqida qarashlar mavjud.