BOLALARDA RANGLARNI IDROK ETISH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Boliyeva Sevara Abdujamilovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  ranglarning  bolalar  kayfiyatiga  ta’siri,  ahamiyati  va qo‘llanilish  maqsadlari  yoritilgan  hamda  tadqiqotlar  natijalari  umumlashtirilgan. Ranglarning munosabatlari murakkabligi visual illyuzialar misolida ko’rilgan.