BOLALAR KIYIMIGA QO‘YILADIGAN GIGIYENIK TALABLAR - Yadgarova Shahodat Salihovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Bolalar  kiyimi  nafaqat  bolalarning  estetik  qiyofasini shakllantirish, balki ularning salomatligini saqlash va qulayligini ta'minlashda muhim ahamiyatga ega. Bolalar terisi yetarlicha nozik bo'lib, tashqi muhitga nisbatan yuqori sezuvchanlikka ega. Shu sababli, bolalar kiyimlariga qo‘yiladigan gigiyenik talablarni qattiq nazorat qilish zarur.