XXI ASRDA O‘QITUVCHINING ROLI VA ZAMONAVIY TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - N.M.Muhammadiyeva; Z.A.Axmadjonova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.    Ushbu  maqolada  hozirgi  kunda  rivojlanib  borayotgan  raqamli texnologiyalardan ta’lim tizimida qay tarzda foydalanilayotgani, ko‘pgina manbalar, shu  jumladan,  maktab  ta’lim  tizimiga  ham  elektron  jihozlarning  kirib  kelishi jarayonida  o‘qituvchining  roli  qay  darajaga  tushgani  yoki,  aksincha,  yuksalganini aniqlash haqida batafsil tahlil qilinadi.