BOLANING PSIXIK RIVOJLANISHI, XULQ- ATVOR QOIDALARI. BIXEVIORIZM. - O‘g‘ilxon Tolibjonovna Vaxabova; Jo’rayeva Zuhra Xusanboy qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTASIYA:  Biz  ushbu  maqolada  bolaning  psixik  rivojlanishi  haqida maʼlumot  beramiz.  Asosan,  bolalarda  xulq-  atvor  qoidalari  oʻrganiladi.  Bundan tashqari bixeviorizm tushunchasining bir qancha asosiy gʻoya va vazifalari haqida ham maʼlumotlarni ham oʻrganamiz.