BARKAMOL SHAXSNI SHAKIIANISHIDA OILA MUHITI TA'SIRI - Astanova Gullola Asatullayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnotatsiya:  Ushbu    maqolada    oila    uning    jamjyatda    tutgan    o‘rni,    bola  tarbiyasida oilaning  va  ota-onaning  vazifalari,ota –onaning  bir –biriga  munosabati,  oilada  kattalarning muomala  madaniyati,  tarbiya  jarayonida  bolaning  shakllantirishi  va  rivojlantirishihamda oilada   bolani   tarbiyalashda   uchraydigan   xatoliklarni   oldini   olish   haqida   maʼlumotlar keltirilgan.