СУВ ВА УНИНГ ИСЛОМДАГИ АҲАМИЯТИ - Аманов Жавлон (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация:  Мазкур  мақолада  сувнинг  Ислом  таълимотида  тутган  ўрни, унинг  шариатдаги  фиқҳий  таснифи  ва  амалий  қоидалари  таҳлил  қилинади. Сувнинг  биологик, маънавий  ва диний  аҳамияти  Қуръон ва  ҳадислар  асосида ёритилади. Шунга қўшимча равишда, замонавий технологиялар ёрдамида сувни поклаш усулларининг шариатга мувофиқлиги масаласи ҳам кўриб чиқилади.