AVTOMOBIL YO‘LLARINING RIVOJLANISHIDA BUYUK IPAK YO‘LINING AHAMIYATI - Maxmudova Dilfuza Abdulazizovna; Mamadaliev Kamronbek Oybek o‘g‘li; Nurlanaliev Aqjo‘l Talgat o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada Buyuk Ipak yo‘lining rivojlanish tarixi, uning hozirgi kundagi avtomobil yo‘llari tarmog‘ining holatiga ta’siri haqida bayon etilgan.