MAKTABGACHA YOSH BOLALARGA CHET TILINI O’RGATISHDA O’YIN METODLARINING O’RNI - Matqosimova Mohira Erkinbek qizi; Muhammadiyeva Dilso’z Qobiljon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga  til o’rganishni qanchalik muhim va ahamiyati  yoritilgan.O’yin orqali bolalarda chet tiliga bo’lgan qiziqishni qanday uyg;otish haqida bo’ladi.Shuningdek maqolada o’yin metodlarining afzalliklari va ularning til o’rgatishdagi ijobiy ta’siri tahlil qilingan.