IKKINCHI TIL SIFATIDA CHET TILINI O’RGATISHDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIK - Matqosimova Mohira Erkinbek qizi; Turg’unboyeva Mubina O’tkirbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya;  Ushbu  maqola  ikkinchi  til  sifatida  chet  tilini  o'rganishda  ota-onalar bilan hamkorlikning ahamiyatini va samaradorlikni oshirish yo'llarini batafsil ko'rib  chiqadi.  Maqolada  ota-onalar  va  o'qituvchilar  o'rtasidagi  muloqot,  umumiy tushuncha va maqsadlar, o'rganish jarayoni va motivatsiyani qo'llab-quvvatlash, o'yin-kulgi orqali o'rganish va uyda o'rganish uslublari kabi muhim jihatlar tahlil qilinadi.