YOSHLAR O‘RTASIDA JINOYATCHILIK VA HUQUQBUZARLIKLARNING OLDINI OLISHGA BARCHAMIZ BIRDEK JAVOBGAR VA MAS’ULMIZ - Xudoyberdiyev Muxriddin Qodir oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
KIRISH Davlatimiz  rahbarining  2025  yil  3-yanvardagi  «2025-yilda  respublika mahallalarida xavfsiz muhitni yaratish va huquqbuzarliklarning barvaqt oldini olish tizimi samaradorligini yanada oshirish bo‘yicha chora-tadbirlar to‘g‘risida»gi PQ-1 sonli  qarorlari  yurtimizda  jinoyatchilikni  oldini  olish  borasida  qilinayotgan ishlarimizni yana bir yuqori pog`onaga olib chiqdi.  Xalqimiz bekorga bir kun janjal bo‘lgan uyda qirq kun baraka bo‘lmaydi, deb bejiz aytmagan. Haqiqatan, osoyishtalik bor joyda baraka, ishda unum bo‘ladi.