BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING MULOQOT, TADQIQOT, YARATUVCHANLIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA "4 K" MODELINING AHAMIYATI - Imomova Surayyo Xasanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarining  muloqot,  tadqiqot  va yaratuvchanlik ko‘nikmalarini rivojlantirishda "4 K" modeli muhim o‘rin tutadi. Bu model  zamonaviy  ta’lim  jarayonida  talab  qilinadigan  asosiy  kompetensiyalarni  o‘z ichiga  oladi  va  o‘quvchilarning  nafaqat  bilim  darajasini  oshirish,  balki  ularni  keng qamrovli shaxs sifatida shakllantirishga xizmat qiladi.