ISTIQLOL DAVRI O‘ZBEK SHE’RIYATINING YANGILANISH VA O’ZIGA XOSLIGI - ESHBEKOVA DILDORA MUMINXANOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  Istiqlol  davri o‘zbek  she’riyatining o‘ziga  xos  bo‘lgan  yangilanishi  xususida so‘zlangan.Zamonaviy shoir Salim Ashurning ayrim she’rlari tahlilga olingan.