KASBGA YOʻNALTIRISH HAMDA OʻQUVCHILARDA KASB TANLASH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGI VA PEDAGOGLARNING OʻRNI - Davronova Sabohat Isoqulovna; Jumayeva Dilorom Baxtiyor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Zamonaviy  jamiyat  mustaqil  qarorlar  qabul  qila oladigan,ularni  muvaffaqiyatli  va  samarali  amalga  oshirish  uchun  javobgar  bo'la oladigan, doimiy o'zgarib turadigan ijtimoiy-iqtisodiy muhitda o'zini anglashga tayyor bo'ladigan  mutaxassislarga  juda  muhtoj.Shu  sababli  ta'lim  muassasalarida  o’quvchilarni kasbga yo'naltirish masalalari tobora kuchayib bormoqda.