STUDENTS WER LANGUAGE LEARNING STRATEGIES AND SELF- REGULATION IN ELEMENTARY STUDENTS. - Buzrukxo’jayeva Muxtasar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu tadqiqot boshlang'ich sinf o'quvchilarining til o'rganish strategiyalari va o'z-o'zini boshqarish qobiliyatining til o'rganish jarayoniga ta'sirini o'rganadi. Tadqiqot natijalari  o'quvchilarning  o'z-o'zini  boshqarish  strategiyalarini  qo'llash  orqali  til ko'nikmalarini yaxshilashlari mumkinligini ko'rsatadi.