SHAXSLARDA ZAKOVATNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Azamova Maftuna Xusanboyevna; Abduhalilova Sevara (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Inson  aql-zakovati  tushunchasi  shaxsning  bilish,  o‘rganish, tushunish,  turli  muammolarni  hal  qilish,  tajriba  orttirish  va  olingan  bilimlarni amaliyotda qo‘llash qobiliyatini o‘z ichiga oladi.