MTT DA BOLALARNING IJODIY QOBILIYATLARINING RIVOJLANISHIDA TASVIRIY FAOLIYATNING O‘RNI - Nargisxon Nurmatova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatotsiya: Ushbu maqolada pedagogika fanida qo‘llanadigan texnologiyalar, fanning  zamonaviy  termini  hisoblangan  innovation  pedagogika  ......  kabilar  haqida batafsil fikr yuritiladi.