ELEKTRON ARXIVLARNI YARATISH BO‘YICHA JAHON TAJRIBASI - Sultanova Zuxra Shuxratovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTASIYA Ushbu  maqolada  jahonda  elektron  arxiv  yaratish  bo‘yicha  izlanishlar, tadqiqotlar,  xalqaro  standartlar,  jahondagi    arxivlar  va  ularning  turlari,  arxivlarda qo‘llaniladigan axborot texnologiyalari  xaqida ma’lumot berilgan.